Μέλι πεύκων & ανθέων (450γρ)

Μέλι Πεύκων & Ανθέων [450gr]

Mία εξαιρετική ποικιλία Ελληνικού μελιού το οποίο προέρχεται από πεύκα και άνθη. Αυτή η ιδιαίτερη ποικιλία εκτιμάται για τη γευστική, ρητινώδη, ήπια γλυκιά γεύση, πλούσιο χρώμα και εντυπωσιακές αντισηπτικές...

Μέλι ανθέων

Μέλι Άγριων Λουλουδιών [450gr]

Μέλι από μια μίξη άγριων λουλουδιών με συγκεκριμένη γεωγραφική προέλευση, που χαρακτηρίζεται από ένα ταυτοποιημένο ανθικό σύνολο. Η ανάμειξη που γίνεται μέσα στις κηρήθρες από τις μέλισσες, προκαλεί τη μοναδικότητα της γεύσης του.

Φρέσκια γύρη μελισσών

Φρέσκια Γύρη Μελισσών [200gr]

Η γύρη είναι προϊόν που συγκεντρώνουν οι μέλισσες από διάφορα λουλούδια. Είναι η πλουσιότερη φυσική τροφή σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, αμινοξέα, ορμόνες και άλλα χρήσιμα συστατικά για τη διατροφή μας.

Βάμα πρόπολης

Βάμα Πρόπολης

Η πρόπολη είναι ρητινώδης κολλητική ουσία που συλλέγουν οι μέλισσες, εμπλουτίζουν με κερί, γύρη, ένζυμα και άλλες ουσίες. Eίναι πλούσια σε ενεργά συστατικά με αντιμικροβιακές, αντιβιοτικές και αντι-ιικές ιδιότητες.

Φρέσκος βασιλικός πολτός

Φρέσκος Βασιλικός Πολτός bio [20gr]

Ο Βασιλικός πολτός είναι κρεμώδης ουσία που εκκρίνεται από τους υποφαρυγγικούς αδένες των εργατριών μελισσών. Είναι πλούσια πηγή βιταμινών, ανόργανων στοιχείων και αμινοξέων. Βιολογικό προϊόν.

Κεραλοιφή

Κεραλοιφή

Η κεραλοιφή είναι μία αλοιφή που αποτελείται από αγνά φυτικά υλικά. Έχει καταπραϋντική, αντιβιοτική, επουλωτική, αντιφλογιστική αντιμυκητησιακή, μαλακτική και αντιγηραντική δράση.

Κεραλοιφή

Φρέσκια κηρήθρα μελισσών

100% φυσικό προϊόν με ισχυρή ανοσοποιητική δράση χωρίς καμία απολύτως επεξεργασία, όπως ακριβώς φτιάχτηκε από τις μέλισσες. Μασώντας κερί με μέλι λαμβάνουμε όλες τις θρεπτικές αλλά και θεραπευτικές ιδιότητες της κηρήθρας. Πλούσια πηγή πρωτεϊνών, βιταμινών και μετάλλων καθώς και αντιβιοτικές ιδιότητες.

Μέλι (950 γρ.)

Μέλι (950 γρ.)

Μέλι από ταυτοποιημένο ανθικό σύνολο με σαφή γεωγραφική προέλευση από τα σπάνια άγρια άνθη και μη της Δ. Μακεδονίας σε συνδυασμό με το πευκομελο της Χαλκιδικής.

© Vasiliadis Honey - All rights reserved
Powered by ITBox
Follow us