Μέλι πεύκων & ανθέων (450γρ)

Μέλι Πεύκων & Ανθέων [450gr]

Mία εξαιρετική ποικιλία Ελληνικού μελιού το οποίο προέρχεται από πεύκα και άνθη. Αυτή η ιδιαίτερη ποικιλία εκτιμάται για τη γευστική, ρητινώδη, ήπια γλυκιά γεύση, πλούσιο χρώμα και εντυπωσιακές αντισηπτικές...

Μέλι ανθέων

Μέλι Άγριων Λουλουδιών [450gr]

Μέλι από μια μίξη άγριων λουλουδιών με συγκεκριμένη γεωγραφική προέλευση, που χαρακτηρίζεται από ένα ταυτοποιημένο ανθικό σύνολο. Η ανάμειξη που γίνεται μέσα στις κηρήθρες από τις μέλισσες, προκαλεί τη μοναδικότητα της γεύσης του.

Φρέσκια γύρη μελισσών

Φρέσκια Γύρη Μελισσών [200gr]

Η γύρη είναι προϊόν που συγκεντρώνουν οι μέλισσες από διάφορα λουλούδια. Είναι η πλουσιότερη φυσική τροφή σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, αμινοξέα, ορμόνες και άλλα χρήσιμα συστατικά για τη διατροφή μας.

Βάμα πρόπολης

Βάμα Πρόπολης

Η πρόπολη είναι ρητινώδης κολλητική ουσία που συλλέγουν οι μέλισσες, εμπλουτίζουν με κερί, γύρη, ένζυμα και άλλες ουσίες. Eίναι πλούσια σε ενεργά συστατικά με αντιμικροβιακές, αντιβιοτικές και αντι-ιικές ιδιότητες.

Φρέσκος βασιλικός πολτός

Φρέσκος Βασιλικός Πολτός [20gr]

Ο Βασιλικός πολτός είναι κρεμώδης ουσία που εκκρίνεται από τους υποφαρυγγικούς αδένες των εργατριών μελισσών. Είναι πλούσια πηγή βιταμινών, ανόργανων στοιχείων και αμινοξέων.

Κεραλοιφή

Κεραλοιφή

Η κεραλοιφή είναι μία αλοιφή που αποτελείται από αγνά φυτικά υλικά. Έχει καταπραϋντική, αντιβιοτική, επουλωτική, αντιφλογιστική αντιμυκητησιακή, μαλακτική και αντιγηραντική δράση.

© Vasiliadis Honey - All rights reserved
Powered by ITBox
Follow us